maanantai 7. marraskuuta 2011

Hugolle blogi?

Kun Hugo tuli laumaamme tammikuussa heti ajattelin että olisi hauskaa perustaa sille omaa blogia ja kirjoittaa siihen kuulumisia, mutta arki pienen pennun kanssa oli niin kiireinen etten oikein ehtinyt ja ajatus unohtui.

Tänä aamuna kun tulimme metsältä jälkitreenin jälkeen ajattelin että olisi hyödyllistä pitää kirjaa näistä treeneistä. Ja miksipä ei bloogina? Näin syntyi Hugon treeniblogin. Ajatukseni on kirjoittaa tähän treenien jälkeen, jotta voin seurata edistystä, ja toivottavasti samalla saan kommentteja ja vinkkejä muilta holskuihmisiltä.

Hugo täytti vuoden lauantaina. Olkoon tämäkin lahjani sille. Vaikka se ei itse tästä tiedä...

Hugon kanssa on harrasteltu tokoa ja jälkeä. Kävimme Keravan Koiraharrastajat ry:n järjestämillä tokokursseilla keväällä ja syksyllä (toukokuussa myös pk-tottis on kokeiltu). Jälkeä aloimme harrastaa vasta syyskuussa kun kävimme KKH ry:n järjestämällä jälkikurssilla. Kouluttajana oli Lea Yli-Suvanto Suomen Palveluskoitaliitosta. Kurssiin kuului luento ja pari maastopäivää, ja Hugon lisäksi myös sen sisko Kerttu osallistui siihen. Kursseilla saatiin eväitä ja nyt harjoitellaan itsenäisesti. On saatu apua kirjallisuudesta ja myös seuraan aktiivisesti muiden harrastajien blogeja ja tokovideoita.

Elämä murkkuikäisen urosholskun kanssa ei ole helppo, mutta se on myös hauskaa ja haasteellinen. Tavoitteeni on tarjota Hugolle paljon liikuntaa, aivotyötä ja harrastusmahdollisuuksia, niin että siitä kasvaa tasapainoinen ja iloinen koira. Hugo on täynnä intoa ja iloa, sillä on taisteluhalua ja metsästysviettiä, ja nämä ovat todella hyviä ja toivottavia piirteitä hyvälle harrastuskoiralle.

Hugo odottaa vuoronsa päästä jäljestämään. 29.09.2011

2 kommenttia: